Artlantis is 's werelds snelste renderapplicatie en heeft bovendien een korte leercurve. Ideaal voor het in zeer korte tijd maken van adembenemende afbeeldingen en animaties.

Artlantis is er in twee variaties:

  • Artlantis Render voor het maken van hoge resolutie fotorealistische afbeeldingen.
  • Artlantis Studio voor het maken van fotorealistische afbeeldingen, animaties, interactieve 360 graden panoroma's en VR Objects.

Met beide pakketten heeft u een pakket in handen dat perfect naast bijna elk tekenpakket werkt. Zo zijn er voor de programma's SketchUp Pro, ArchiCAD, VectorWorks en Revit plugins te downloaden die direct uw model als Artlantis file exporteren. Daarnaast leest het programma zelf ook nog eens enorm veel bestandstypes, zoals DXF, DWG, 3DS, DWF, OBJ en FBX.

Artlantis biedt u voldoende mogelijkheden voor het maken van echt onderscheidende renderingen. Zo kunt u uw model aankleden met prachtige materialen zoals water, chroom, rvs en neon, maar ook met 3D objecten zoals voertuigen, mensen en bomen. Met het creëren van uw eigen wolkenlucht, realistische licht- en glanseffecten heeft u dus voldoende middelen in handen om meer variatie in uw renderingen aan te brengen!

Klik hier voor een uitgebreide functieomschrijving van Artlantis.