Unlimited HostingFree Joomla TemplatesProfessional Joomla Templates
Nieuwsflits
Artlantismembers.com

Een fantastische tool voor alle designers op de wereld. Een zeer grote bron van betaalbare objecten en materialen om uw renders op een onderscheidende manier te completeren!

Ga naar artlantismembers.com.

Nu Verkrijgbaar

Artlantis Media Store

Artlantis biedt een InApp Media Store, met meer dan 5.000 shaders, objecten en billboards. Voor toegang en het verrijken van uw scenes, creëert u een account, koopt u credits en downloadt u uw nieuwe media. Credits kunt u verkrijgen via ons resellerkanaal:

100 Credits
200 Credits
500 Credits
1000 Credits
€ 90,- excl. BTW
€ 170,- excl. BTW
€ 400,- excl. BTW
€ 800,- excl. BTW

 

Artlantismembers.com

Een fantastische tool voor alle designers op de wereld. Een zeer grote bron van betaalbare objecten en
materialen om uw renders op een onderscheidende manier te completeren!


Klik hier om naar Artlantismembers.com te gaan

 

Artlantismedia.com

Deze website is gelanceerd door ervaren Artlantis gebruikers. Op artlantismedia.com kunt u niet alleen terecht voor objecten, maar ook voor complete objectcollecties, RAL kleuren en tutorials.

 

Archiradar.it

Ook op archiradar.it kunt u terecht voor 3D objecten om uw visualisaties aan te kleden. Op archiradar.it komt u de meest uiteenlopende objecten tegen: van bekende automodellen tot legervoertuigen en van badkamermeubels tot huisdieren.

 

Wienerberger

Wienerberger is in Nederland een van de bekendste leveranciers van bakstenen en dakpannen. Architecten die vaak kiezen voor een product uit het Wienerberger assortiment, kunnen nu gebruik maken van kant-en-klare texturen. De bibliotheek bevat 450 soorten Terca bakstenen en 170 keramische dakpannen.

De texturen zijn perfect te gebruiken in Artlantis en zorgen ervoor dat uw ontwerp nog dichter bij het eindproduct komt! Tip: verklein de texturen in een fotobewerkingsprogramma om zodoende uw Artlantis model niet te zwaar te maken.